Het tangoweekend is helaas gecanceld.

31 maart, 1 & 2 april 2017

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GEEF JE OP VOOR DRIE DAGEN WORKSHOPS, SALONS & OPTREDENS
Het Texeltango JUBILEUMweekend vindt plaats in Hotel De Pelikaan. Geef je snel op door een mail te sturen met je gegevens en die van je danspartner naar info@texeltango.nl. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met daarin de betalingsgegevens. Voor meer informatie kun je ons mailen of bel Klaas: (06) 21809865. Je opgave is definitief na ontvangst van betaling.


PROGRAMMA
Het weekend begint op vrijdag om 18 uur en eindigt op zondag om ongeveer 16 uur. Het rooster volgt binnenkort. De dansparen geven tijdens de salon een optreden. Tijdens de salons zijn toeschouwers van harte welkom, voor hen is de toegang gratis. Dansers die verder niet deelnemen aan het weekend betalen voor de salon toegang van €10,-.


WORKSHOPS
Er wordt lesgegeven op vier niveaus: beginners (dansers met <1 jaar danservaring), halfgevorderd (1 à 3 jaar danservaring), gevorderd (3 à 5 jaar danservaring) & masterclass (>5 jaar danservaring). Vermeld bij opgave op welk niveau jullie dansen. Het is je eigen verantwoordelijkheid om niet boven je niveau les te nemen.
Voor een danspartner moet zelf worden gezorgd, al kan je de organisatie wel vragen om mee te helpen zoeken. Kijk ook naar de partnerzoek-mogelijkheden van Torito.

DINER & HOTELARRANGEMENTEN
Voor het weekend zijn arrangementen mogelijk, speciaal door Texeltango samengesteld in samenwerking met Hotel De Pelikaan:

WEEKENDARRANGEMENT STANDAARD (€345,- pp.) OF LUXE (€359,- pp.)
2 nachten (vr, zat) in 2-persoons hotelkamer (20 m2 cq. 35 m2) o.b.v. half pension (dit is inclusief 2x diner, 2x ontbijt, workshops en salons!).
Extra nachten zijn bij te boeken. Geef dit aan bij je opgave, dan ontvang je een vrijblijvende prijsopgave.

WEEKEND DANCE ONLY (€185,- pp.)
5 workshops op jouw niveau (van 1,5 uur) en de salons op vrijdag- en zaterdagavond. De diners zijn bij te boeken voor €32,50 pp.


ANNULEREN
Je kunt tot 1 maand van te voren kostenloos annuleren. Omdat Texeltango een vereniging zonder winstoogmerk is, kunnen wij het risico van je annulering niet dragen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------